اگرچه بادام زمینی برادران حسینی سرشار از چربی و کالری است، اما ممکن است به کاهش وزن کمک کند. در واقع، مطالعات مشاهده ای نشان داده است که مصرف بادام زمینی می تواند به حفظ وضعیت وزن سالم و کاهش خطر چاقی کمک کند.
همچنین ممکن است مصرف بادام زمینی نشانگر سایر رفتارهای سالم باشد که به کاهش افزایش وزن کمک می کند. با این حال، در یک مطالعه کوچک روی زنان سالم، رژیم غذایی زنانی که رژیم غذایی کمچرب داشتند، به رژیم غذایی سرشار از بادامزمینی و چربیهای سالم تغییر یافت و در نتیجه این زنان 3 کیلوگرم از دست دادند.
مطالعه دیگری نشان داد که وقتی 89 گرم (500 کالری) بادام زمینی به مدت 8 هفته به رژیم غذایی روزانه بزرگسالان سالم اضافه شد، آنطور که انتظار می رفت وزن اضافه نکردند. بادام زمینی می تواند با افزایش احساس سیری بیش از سایر تنقلات رایج مانند برنج پف کرده، مصرف غذا را کاهش دهد. محتوای پروتئین بالا و چربی تک غیراشباع موجود در بادام زمینی می تواند مصرف انرژی را افزایش دهد.
بادام زمینی منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. بادام زمینی یکی از غنی ترین منابع بیوتین است که مصرف آن در دوران بارداری بسیار مهم است. کمبود مس می تواند اثرات نامطلوبی بر سلامت قلب داشته باشد.
همچنین به عنوان ویتامین B3 شناخته می شود، نیاسین چندین عملکرد مهم در بدن دارد و با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. همچنین به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته می شود، فولات دارای عملکردهای اساسی بسیاری است و به ویژه در دوران بارداری اهمیت دارد.
منگنز عنصر کمیاب موجود در آب آشامیدنی و غذاها. ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی که به مقدار زیاد در غذاهای چرب یافت می شود.
تیامین یکی از ویتامین های گروه B که به عنوان ویتامین B1 نیز شناخته می شود.
این به سلول های بدن کمک می کند تا کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل کنند و برای عملکرد قلب، ماهیچه ها و سیستم عصبی ضروری است. بادام زمینی منبع خوبی از فسفر است که نقش مهمی در رشد و نگهداری بافت های بدن دارد.
منیزیم یک ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی با چندین عملکرد مهم. اعتقاد بر این است که مصرف منیزیم در برابر بیماری قلبی محافظت می کند. بادام زمینی منبعی از فیبر غذایی نامحلول است که با کاهش خطر افزایش وزن مرتبط است. از سلامت قلب پشتیبانی می کند.