برای رشد موهایتان ترشک زردآلو، انار، آلوچه خشک را به ترشی مخلوط رعفرانی اضافه کنید

لواشک میوه از لبه ها به سمت مرکز خشک می شود.

با لمس لواشک در چندین مکان خشکی را تست کنید.

برای کسب اطلاعات درباره طرز تهیه ترشک زردآلو می توانید به  صفحه های اینستاگرام مراجعه کنید.

هیچ تورفتگی نباید مشهود باشد. لبه لواشک را که محکم به سطح می‌چسبد بلند کنید و حدود یک اینچ پوست آن را جدا کنید.

اگر به راحتی پوست کنده می شود، به درستی خشک می شود. اگر لواشک سرد شده است، ممکن است برای چند دقیقه در فری با دمای 150 درجه فارنهایت گرم شود تا راحت تر پوست کنده شود.

برای یادگیری طرز تهیه ترشک آلوچه خشک باید فیلم های آموزشی را مشاهده کنید.

اگر لواشک ترک خورد یا تراشه کرد، مدت زیادی خشک شده است، اما همچنان خوراکی است.

بعد از اینکه لبه لواشک را از روی پلاستیک یا تابه شل کردید، لواشک را به صورت یک تکه در پلاستیک یا کاغذ مومی بغلتانید.

رول را به صورت یک تکه نگهداری کنید یا آن را به صورت نوار برش دهید.

با استفاده از فیلم های آموزشی موجود در اینترنت طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی را به راحتی بیاموزید.

نوارها یا رول های لواشک را در یک کیسه پلاستیکی، ظرف شیشه ای، کیسه کاغذی یا ظرف دیگری قرار دهید.

تا زمانی که لواشک کاملاً خشک نشده است، نباید درب ظرف را سفت کرد و یا دهانه کیسه را محکم پیچید.

اگر لواشک به طور کامل خشک نشده باشد، ممکن است در طول نگهداری بدون هوا، چسبناک شود یا رشد کپک ایجاد کند.

لواشک میوه را در مکانی خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید.

با یاد گرفتن طرز تهیه ترشک انار از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

تا یک سال در فریزر، چندین ماه در یخچال یا یک تا دو ماه در دمای اتاق کیفیت خوبی را حفظ می کند.

  • منابع:
    1. Food Preservation: Making Fruit Leathers
  • تبلیغات: 
    1. ایده هایی که شما را همسایه ایلان ماسک می کند
    2. بچه ای با نایلون خفه شد
    3. پیدا شدن کودکی که در خیابان های تهران در پالتو پیچیده شده بود
    4. فرمول هایی شگفت انگیز برای شاد بودن در زندگی