عناب گیاهی از خانواده خولان است. این میوه که پوست نازکی به رنگ قهوه ای روی آن دارد، در جمهوری خلق چین به طور گسترده مصرف می شود و از آن به عنوان “میوه جاودانگی” یا “هدیه خداوند” یاد می شود.
عناب هسته در ترکیه در میان مردم به نامهای «innabi»، «unnap» یا «ciğde» نیز شناخته میشود. گیاهی است به شکل درخت یا بوته که در برابر شرایط سخت مقاوم است و در هند، اروپای جنوبی و خاورمیانه گسترش می یابد. بخش هایی از گیاه مانند میوه، برگ، دانه و پوست به عنوان منابع دارویی بالقوه برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود.
با مطالعات مختلف ثابت شده است که به دلیل وجود ترکیبات فنلی، آلکالوئیدها، ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای چرب، کربوهیدرات ها و پروتئین ها در این قسمت های گیاه از بیماری ها پیشگیری می کند. گزارش شده است که اسیدهای تری ترپنیک مانند اسید اورسولیک، اسید اولئانوئیک، اسید بتولینیک موجود در آن، آپوپتوز را در سرطان متوقف می کنند.
از برگ گیاه عناب در درمان دیابت، چاقی، آلرژی استفاده می شود، پوست و میوه درخت به دلیل اثر ضد میکروبی در درمان عفونت است، دانه ها، پوست و برگ ها آرام بخش هستند، اسیدهای تری ترپنیک مانند اسید بتولینیک، اسید زیزیبرانالیک، اسید اولئانولیک، اسید اورسولیک ضد التهاب و تقویت کننده سیستم ایمنی پلی ساکارید هستند که در نتیجه مطالعات ثابت شده است که می توان از آن به عنوان دارو استفاده کرد.
مطالعات فیتوشیمیایی، دارویی و بالینی فارماکولوژی و سم شناسی باید افزایش یابد در نتیجه مطالعات ثابت شده است که پوست درخت و میوه می تواند به عنوان ضد التهاب در درمان عفونت ها، دانه ها، پوست و برگ ها به عنوان آرام بخش، اسیدهای تری ترپنیک مانند اسید بتولینیک، اسید زیزیبرانالیک، اسید اولئانولیک، اورسولیک استفاده شود.
اسید به عنوان ضد التهاب و پلی ساکاریدها به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی در درمان عفونت به دلیل اثر ضد میکروبی آنها. مطالعات فیتوشیمیایی، دارویی و بالینی فارماکولوژی و سم شناسی باید افزایش یابد در نتیجه مطالعات ثابت شده است که پوست درخت و میوه می تواند به عنوان ضد التهاب در درمان عفونت ها، دانه ها، پوست و برگ ها به عنوان آرام بخش، اسیدهای تری ترپنیک مانند اسید بتولینیک، اسید زیزیبرانالیک، اسید اولئانولیک، اورسولیک استفاده شود. اسید به عنوان ضد التهاب و پلی ساکاریدها به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی در درمان عفونت به دلیل اثر ضد میکروبی آنها. مطالعات فیتوشیمیایی، دارویی و بالینی فارماکولوژی و سم شناسی باید افزایش یابد.