تخت بیمارستانی دست دوم یک پیرمرد را از سکته نجات داد

در این راهنمای کوچک، امروز در مورد تخت بیمارستانی دست دوم و نحوه انتخاب تخت بیمارستانی صحبت می کنیم.

تخت‌های بیمارستانی که در بیمارستان‌ها، کلینیک‌های خصوصی و همچنین در خانه‌های شخصی استفاده می‌شود، کمک‌های ضروری برای تمام افرادی است که به دلیل مشکلات ارتوپدی، تحرک ضعیف و پس از عمل مجبور به گذراندن دوره‌های کوتاه یا طولانی مدت بستری در بیمارستان هستند.

ویژگی تخت های بیمارستانی دست دوم ارتوپدی عمدتاً سازگاری و تطبیق با نیازهای بیمار، ساده کردن و بلند شدن از تخت، حالت خوابیده به پشت و خوشایند، اجتناب از زخم های کلاسیک بستر با کمک به سیستم عضلانی و گردش خون است. آنها همچنین بسیار راحت هستند و زندگی بیمار را تا حد زیادی بهبود می بخشند.

تخت بیمارستانی دست دوم ارگونومیک است و ارتفاع آن کاملاً قابل تنظیم است، بنابراین امکان نگهداری، بهداشت و نظافت توسط پرسنل مراقبت های بهداشتی در اتاق های بیمارستان را فراهم می کند.

5 نوع تخت بیمارستانی دست دوم در بازار وجود دارد که هر کدام دارای مشخصات فنی متفاوت یا مکمل هستند که از تخت های استاندارد کلاسیک شروع می شود که از فلز با پدال و کیبورد ساخته شده اند، سپس تخت های مفصلی مکانیکی، چرخ دار و کامل با میل لنگ، مفصلی هستند.

تخت‌های هیدرولیک که حرکت آنها از طریق جک‌های هیدرولیک انجام می‌شود، تخت‌های دست دوم مفصلی برقی که حرکت در آنها کاملاً برقی است و از طریق ریموت کنترل می‌شود، تخت‌های مخصوص که در بخش‌های توانبخشی خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند، با صفحه کلید و پدال قابل جابجایی، پایه‌های باریک.

این عمل بسیار ساده و شهودی است، تخت های دست دوم قابل تنظیم است که در ارتوپدی، بیمارستان یا مراقبت های خانگی استفاده می شود.

عملکرد اصلی آنها بلند کردن بیمار به ارتفاعات مختلف، از طریق مکانیزم های الکتریکی یا دستی است که به لطف آن پرسنل مراقبت های بهداشتی می توانند ارتفاع را تنظیم کنند. تخت، تکیه گاه، قسمت ران، بخش پاشنه و کشش سطح خوابیده.

علاوه بر این، تشک ضد دکوبیتوس همیشه برای تخت بیمارستان توصیه می‌شود تا از بروز زخم‌هایی که در طول بستری شدن در بیمارستان یا برای همه معلولان و سالمندان با امکان کمی حرکت مستقل بدتر می‌شوند، جلوگیری شود.