دانه های زیره سبز در ترکیه با طعم غذا مرتبط هستند ، زیرا طعم شدید آن به غذا پایان دلپذیری می بخشد. همینطور دیدن زیره در خورش ها و انواع خورش ها با گوشت بسیار رایج است.
با این حال، هر چیزی که طبیعت فراهم می کند یک کارکرد واحد ندارد و همیشه فواید زیادی برای سلامتی دارد. از این قبیل است زیره از خانواده جعفری که در طب سنتی و طبیعی برای رفع مشکلات گوارشی و رفع جوش استفاده می شده است.
علاوه بر این، زیره به قدری محبوب است که حتی در انجیل نیز به آن اشاره شده است که با نادیده گرفتن مضامین مذهبی، پرفروش ترین کتاب تاریخ است.
به عبارت ساده، شما ناخواسته از مزایای آن بهره مند شده اید، و اگر از حقایق بزرگ در مورد دانه ها اطلاعی ندارید، این مقاله به شما در مورد آنها آموزش می دهد. ئآنها اصالتاً ایرانی هستند و قبلاً مصری ها از آنها استقبال زیادی می کردند.
با توجه به اهمیت آنها، در مقطعی آنها دهکی بودند که کاهنان اعظم در کلیساها می دادند. در فرهنگ رومی نماد طمع بود. آنها چربی سالمی را فراهم می کنند. 100 گرم از این دانه ها حدود 375 کالری دارد.
این دانه ها بسیار کوچک هستند اما اندازه آنها در مورد مزایای سلامتی آنها مشکلی ایجاد نمی کند.
برای هر وعده 100 گرمی آنها 375 کالری دریافت می کنند. و همچنین به رژیم غذایی انسان 17.8 گرم پروتئین می دهد. در مورد چربی ها، 22.27 مقدار ارائه شده است، اما اگر شما را نگران می کند، نگران نباشید، آنها چربی های سالمی هستند که هیچ ضرری برای سیستم گردش خون ندارند.
به همین ترتیب، دانه های زیره منبع ویتامین های A، C، D و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم هستند. همچنین حاوی ویتامین های B6 و B12 و فیبر است.
دانه های زیره منبعی از مواد معدنی هستند که قهرمان اصلی آن آهن است که بین 36 تا 66 درصد در گونه موجود است. به همین ترتیب، این دانه ها به عنوان منبعی از اجزای آهن، به تشکیل هموگلوبین و انتقال اکسیژن در بدن کمک می کنند. همچنین مواد معدنی دیگری مانند مس، منگنز، کلسیم، فسفر، پتاسیم و روی را فراهم می کند.