گل رز یک گل خوراکی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. بوی شیرینی دارد اما طعم آن شیرین و ترش نیست. به طور کلی، طعمی لطیف، کمی گیاهی و خاکی دارد.
در حالی که مقدار کمی شکر دارد، اما برای شیرین کردن چیزی مانند کیک یا دسر کافی نیست. گل سرخ در واقع کالری بسیار کمی دارد و حاوی ویتامین های A، C، D و E، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است.
خیر، شربت گیاهی گلاب لزوما از نظر فواید سلامتی سالم تر از شکر نیست. در حالی که برخی از افراد ممکن است استفاده از شربت های کمتر تصفیه شده با آنتی اکسیدان های اضافه شده را انتخاب کنند، اما همچنان حاوی مقدار زیادی قند است که برای سلامت کلی خوب نیست.
همچنین سرشار از مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان هایی است که می توانند از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت کنند که می تواند منجر به مشکلات جدی سلامتی شود. گل رز همچنین می تواند برای افزودن طعم و عطر به غذاها یا در دمنوش های گیاهی با سایر مواد مانند بابونه، نعناع یا زنجبیل برای ایجاد مقداری شیرینی استفاده شود.
آیا شربت سالم تر از شکر است؟
اگرچه برخی از انواع شربت، مانند شربت آگاو، عسل و افرا، ممکن است حاوی سطوح مختلفی از آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی باشند، اما هنوز به اندازه سایر جایگزین ها مغذی نیستند. بهتر است به دنبال شیرین کننده های طبیعی بدون قند اضافه مانند استویا، شکر نارگیل یا میوه راهب باشید.
این جایگزین های قند کالری کمتری دارند و دارای مزایای سلامتی مانند ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند. توجه به این نکته ضروری است که تمام قندها صرف نظر از نوع آن باید در حد اعتدال مصرف شوند.
اطمینان از دریافت فیبر، پروتئین و چربی های سالم کافی با هر وعده غذایی می تواند به تعادل قندهای اضافه شده کمک کند.