همانطور که می دانید، قیسی و برگه زردآلو خشک حاوی بسیاری از مواد مغذی برای سلامت انسان، به ویژه در زنان باردار است. زردآلو خشک می تواند باعث رشد سیستم عصبی جنین شود و از زایمان زودرس جلوگیری کند.
زردآلو خشک حاوی آهن است که می تواند به بهبود سلامت خون و جلوگیری از کم خونی در زنان باردار کمک کند. حجم خون زن در دوران بارداری 50 درصد افزایش می یابد.
این بدان معناست که او در رژیم غذایی خود به آهن بیشتری نیاز دارد. بارداری و شیردهی ممکن است باعث تغییرات متابولیک در بدن شود. فعالیت بدنی کم یا رژیم غذایی نامتعادل اغلب می تواند منجر به یبوست شود.
نوشیدن آب کافی و خوردن غذاهای غنی از فیبر مانند زردآلو خشک می تواند مشکلات گوارشی را کاهش دهد. بسیاری از زنان باردار در دوران بارداری کم خونی و سایر مشکلات سلامتی را تجربه می کنند. مصرف زردآلو خشک می تواند به رفع چنین شرایطی کمک کند.
درمان کم خونی
زردآلو خشک حاوی مقدار زیادی آهن است که در درمان کم خونی موثر است. کم خونی اساساً کمبود آهن است و می تواند منجر به ضعف عمومی، خستگی، سبکی سر و عملکرد ضعیف متابولیک شود. بدون گلبول های قرمز، بدن نمی تواند اکسیژن مورد نیاز خود را دریافت کند.
یبوست یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی است که می تواند هر فردی را درگیر کند. با این حال، به طور کلی برای رفع یبوست نیازی به مراجعه به پزشک ندارید. خوردن چند زردآلو خشک ممکن است تمام چیزی باشد که نیاز دارید.
پوشاندن میوه ها و سبزیجات با پوشش های خوراکی مبتنی بر کربوهیدرات قبل از خشک شدن، پیش تصفیه دیگری است که می تواند اکسیداسیون و از دست دادن ترکیبات غذایی را در طول خشک کردن با هوای گرم کاهش دهد.